Om Sybergen.com

Hurra! Nå har jeg endelig fått opprettet mitt eget nettsted! Her kommer det artikler jeg har skrevet (og kommer til å skrive) om økonomi og jus som er relevant for familien.

Av utdannelse har jeg både embetseksamen i jus og er Bachelor innen økonomi og administrasjon. Jeg er ansatt i et internasjonalt konsulentselskap som rådgiver innen disse områdene. Tidligere relevant erfaring inkluderer en ganske lang periode i finanssektoren, samt et kort opphold i et rendyrket advokatfirma.

Nettsiden er ikke annet enn en dumpeplass for mine skriblerier på fritiden. En god del vil touche innpå det jeg driver med til daglig, og noe vil springe ut i fra problemstillinger jeg selv havner oppi på privaten.

Jeg påberoper meg ikke ekspertise ut over det jeg kan skilte med profesjonelt. Det vil sikkert komme artikler som omhandler noe der jeg mangler kompetanse, men jeg kan garantere at jeg gjør mitt ytterste for å være etterrettelig og faktabasert.